Zippo Woodchuck USA Leaves 26887

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 6

ZIPPO zapalovač z broušeného chromu s plastickým emblémem z pravého dřeva.

Dostupnost Momentálně nedostupné
2 190 Kč
Kód produktu 29903
Značka Zippo
Kategorie Zippo zapalovače,Zippo s potiskem, Zippo Spectrum
Záruka doživotní
Položka byla vyprodána...
 


Zippo zapalovač z povrchem multi color má oboustranný emblém ze dřeva s gravírovanými listy marihuany na přední straně. Každý emblém může obsahovat různé variace pruhů světlého dřeva smíšené s tmavšími tóny, díky nimž je každý zapalovač jedinečný.
Tento zapalovač je nejen unikátní, ale také je významný pro udržitelnost: Díky partnerství se společností WOODCHUCK USA Buy One Plant One (Kup jeden, zasaď jeden) koupí zapalovače sponzorujete vysazení jednoho stromu na jednom ze šesti světových kontinentů.

Zippo ve spolupráci s Woodchuck USA a jejich programem Buy One. Plant One , vysadí jeden strom za každý prodaný zapalovač.
Spolu se zapalovačem obdržíte i certifikát na kterém naleznete jeden unikátní kód, který Vám po zadání v aplikaci Find My Tree zobrazí lokalitu vysazení konkrétního stromu.
Find my Tree  - zde můžete zadat Váš kód

Použití a příslušenství: Pro zachování dlouhodobé funkčnosti zapalovač plňte pouze originálním benzínem Zippo. Z důvodu bezpečnosti při přepravě není nový zapalovač naplněn palivem. Originální náplň najdete mezi doporučeným příslušenstvím. Nabízíme také náhradní kamínky, knot a výplň. Praktickým a stylovým doplňkem je pouzdro na opasek.

K zapalovači dostanete návod k obsluze a dárkovou krabičku z eko materiálu.

Záruka: Na zapalovač se vztahuje doživotní záruka na funkčnost poskytovanou firmou Zippo.

Povrch: multi color -  dřevo

Vyrobeno: USA, originál Zippo Bradford

CZ kód: 26887

Originál kód: 29903

 

Podobné produkty

Barva S potiskem, Multicolor
Materiál Nerezová ocel
Možnost gravírování (?) NE
Typ Benzínový
Výrobce Zippo
Zippo motiv Woodchuck

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Zippo jedna z nejuznávanějších značek na světě, byla založena na podzim roku 1932 Georgeem G. Blaisdellem v Bradfordu v Pensylvánii, kde se vyrábí více než 550 milionů zapalovačů odolných proti větru. S výjimkou vylepšení kotoučového kolečka a úprav v případě dokončení výroby zůstává výrobek nezměněn a je podpořen slavnou garancí celoživotní záruky * - "funguje nebo jej opravíme zdarma".

Zippo má různorodou produktovou řadu zapalovačů, příslušenství a doplňků.

Zippo prodává zapalovače téměř do 200 zemí světa a také vlastní značku zapalovačů Ronson a společnost W.R. Case and Sons Cutlery Company, která sídlí v Bradfordu v Pensylvánii.