Úžasný Zippo zapalovač

Zapalovače Zippo jsou úžasným kouskem amerického inženýrství. Jejich trvanlivost, spolehlivost a všestrannost zahanbují jiné metody zapalování. Zapalovače Zippo jsou navrženy podle posledních desetiletí. Zapalovač Zippo, který je plnitelný, s vyměnitelnými knoty a kamínky, bude fungovat i tehdy, když ostatní zapalovače už skončí v koši. Odolá i takovým nárazům, které levné plastové zapalovače rozbijí na kousky. Realita je taková, že již existuje velký sběratelský trh pro starožitné zapalovače Zippo! 

Na druhé straně, jak jste měli možnost vidět v mnoha filmech, zapalovače Zippo jsou dobré i na jiné věci než obyčejné zapalování cigaret. Zippo je také dobrý zdroj nouzového osvětlení. A kolem domu je můžete využít pro jakékoliv potřeby spojené se založením ohně, zapálením svíček nebo i jako kontrolní žárovku při tvorbě umění a řemeslných pracích. Zippo zapalovače jsou oblíbené i mezi kempaři a turisty – fungují ve větru, v dešti a sněhu, v podmínkách, kde jsou jiné zapalovače na nic.

 11883-1532336916

Bruce Willis & a Zippo Lighter

Vyrobeno v USA Zippo Lighters - Die Hard 

Konečně, Zippo zapalovače se staly základním pilířem připravenosti v domácnosti. Kromě toho, že jsou trvanlivé a odolné vůči povětrnostním vlivům, Zippo dokáže zapálit jakoukoliv hořlavou kapalinu. Pokud budete odstřižení od tekutých zásob do zapalovačů, Zippo můžete klidně naplnit benzínem nebo vodou po holení. Jen to určitě neukazujte sběrateli Zippo zapalovačů!!

A co je nejlepší, zapalovače Zippo jsou vyráběny přímo v USA. Pokud chcete vidět, jak to vypadá uvnitř fabriky v pensylvánském Bradfordu, doporučuji prohlédnout si toto video.

 Napodobeniny nejsou tak úžasné

Ujistěte se, že zapalovače Zippo kupujete jen od důvěryhodného zdroje. Levné padělky se staly vážným problémem. Zippo ručí za své produkty doživotní zárukou, přesto do jeho servisního střediska denně putují zapalovače, které nejsou originály. Společnost Zippo odhaduje, že napodobeniny je stojí čtvrtinu až třetinu celkového obratu. Ještě horší na tom je, že kvůli takovým padělkům přicházejí američtí dělníci o práci v továrně v Bradfordu.

Svůj originální zapalovač Zippo vyrobený v Americe si můžete koupit přímo na stránkách společnosti Gravon s.r.o.